Milletvekili Erdem, Ege Bölgesi Milletvekilleri Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ege Bölgesi'ndeki milletvekilleriyle gerçekleştirdiği kahvaltılı...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ege Bölgesi'ndeki milletvekilleriyle gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıyı değerlendirdi. Aydın’da gazetecilerin sorularını cevaplayan Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının 2 ana gündem maddesi üzerinde gerçekleştiğini belirterek “Öncelikle çözüm süreci ve yaklaşan yerel seçimler görüşüldü. Toplantıya Ege illerinin yanı sıra Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın ve Eskişehir milletvekilleri de katıldı. Bizim üzerimize düşen görev çözüm sürecini halkımıza en iyi şekilde anlatmak ve daha çok çalışmaktır” dedi. Adaylık konusundaki bir soruyu da cevaplayan Milletvekili Erdem, “Adayları tespit etmek bizim işimiz değil. Vakti zamanı geldiğinde Sayın Başbakanımız açıklayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Aydın’da Bedesten Mescidi’nin açılış törenine katıldıktan sonra esnaf ziyareti yapan Milletvekili Mehmet Erdem, gazetecilerin soruları üzerine Başbakan ile yapılan kahvaltı ile ilgili toplantıyı değerlendirdi. Toplantıda ilk olarak çözüm sürecinin değerlendirildiğini kaydeden Milletvekili Mehmet Erdem, “Tek Bayrak, tek Devlet, Tek vatan ülkü ve ilkemizden asla ve asla tavizimiz yok. Türk Milleti kavramında da kesinlikle taviz yok. Türk Milleti de Çanakkale ve İstiklal Savaşı Mücadelesi’nde mücadele eden herkestir. Türk Milleti kavramını derç ettik. Türk Milleti Anayasa’da yer alacak. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak, şahit yakınları ve gazilerimizi üzecek bir adım atılmayacak. Amacımız anneler ağlamasın, ülkemiz kazansın” diye konuştu.

Çözüm sürecinin konuşulmasının ardından Başbakan Erdoğan’a katılımcıların çeşitli sorular yönelttiğini ve bu soruların da cevaplandığını kaydeden Milletvekili Mehmet Erdem, “Aydın ilimizle ilgili basında yer alan bazı bilgi ve haberlerde karışıklık olduğunu gördüm. Değişik tarihlerde yapılan anketlerin sonuçları da değerlendirildi. Aydın iyi ama daha iyi olması lazım. Başbakanımız bize ve teşkilatlara talimatını verdi. ‘Gideceksiniz halkımızla yüz yüze görüşüp çözüm sürecini anlatacaksınız’ dedi. Bizler daha gayretli çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Bir gazetecinin “Yerel seçimler yaklaşıyor, adayınızı belirlediniz mi?” sorusuna Milletvekili Mehmet Erdem, “Adayları tespit emek bizim işimiz değil. Vakti zamanı geldiğinde Sayın Başbakanımız açıklar” yanıtını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz