Milletvekili Erdem Gençlik Merkezine Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Aydın...

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Aydın Gençlik Merkezi’ni ziyaret edip gençlerle sohbet etti. Ziyarette Gençlik Merkezi’ndeki Yarenler Odası oldukça ilgi çekti.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’dan ildeki faaliyetler konusunda bilgi alan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, spor ve sanatın önemine değinerek il merkezlerinde olduğu gibi köylerde de genlerin spor yapabilecekleri alanlar oluşturduklarını söyledi. Ziyareti sırasında Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nde tiyatro kursu alan gençlerle de sohbet eden Milletvekili Erdem hükümet olarak eğitime ve gençliğe büyük önem verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Gençlerden ve Gençlik Merkezi görevlilerinden de talebi olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, sahnelenen birçok eserin yabancı olmasından dert yanarak, “Bizim o kadar değerimiz var ki, buna karşın maalesef birçok oyun yabancı karakterlerden oluşuyor. Oysa bizim Yörük Ali Efe’miz, Çete Ayşe’miz başta olmak üzere Adanan Menderes, Malgaç Baskını, Karatepe ve Çayyüzü Şehitlikleri gibi önemli değerlerimiz var. Bunun yanında bu değerleri uzun yıllar araştırıp kitaplaştıran Sabahattin Burhan Hocamız da bu değerleri genç kuşaklara aktarmaya hazır. Bizi biz yapan değerler üzerinde çalışırsak gençlerimizin daha bilinçli yetişeceğine inanıyorum” dedi.

Bu arada ilçe merkezlerinde de gençlik merkezleri açılacağını belirten Erdem, başarılı çalışmalarından dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: