Milletvekili Erdoğan Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Oğuzeli ilçesinin köylerine yaptığı gezide bir araya geldiği köylülere,...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Oğuzeli ilçesinin köylerine yaptığı gezide bir araya geldiği köylülere, Türkiye gündemi hakkında bilgiler verdi.

Erdoğan, Türkiye üzerinde çeşitli oyunların oynandığını ifade ederek, "Türkiye üzerinde çok ciddi hesaplaşmaların yaşandığını hepimiz biliyoruz. Çünkü dünyanın bütün stratejilerinin döndüğü bir coğrafyada yaşıyoruz. Bir tarafta Balkanlar, diğer tarafta Kafkaslar ve Ortadoğu... İslam'ın yeşerdiği coğrafyanın tam odak noktasındayız. Haçlı seferleri bu coğrafyalar için yapıldı. Neden? Çünkü İslam'ın yok edilme planları ancak buradan geçiyordu. Bugün yine aynı senaryolar oynanıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Bazı güçlerin Türkiye’nin kalkınmasını istemediğini ve bunun için de her türlü oyunlara başvurulduğunu dile getiren Erdoğan, "Şu anda bütün saldırılar AK Parti'ye yöneldi. PKK terör örgütünün hedefleri var. Birinci hedef AK Partililer, ikincisi askerimiz ve polisimiz, üçüncüsü ise o bölgenin kalkınmasına katkı sağlayan memurlarımız. Niye? Çünkü o bölge kalkınmamalı. Hakkari'de çok ciddi petrol yatakları keşfettik. Şu an bölgenin ve ülkenin kalkınmaması için çakallar devrede. Biz bu çakallarla baş edeceğiz. Onların arkasında bulunan güçler, bunlara sipariş verenler de bunu böyle bilsin. Artık ne ekonomik olarak, ne de onların silahlı eylemlerine baş eğecek bir Türkiye yok karşılarında. Her yerde, meclis de dahil gereken ne ise onu yapacağız" şeklinde konuştu.

İçeride ve dışarıda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin her geçen gün değer kazanarak büyüdüğünü sözlerine ekleyen Erdoğan şu görüşlere yer verdi:

"AK Parti iktidarından önceki Türkiye IMF'den alınan paralar olmasa memur maaşlarını dahi ödeyemez duruma gelmişti. Rahmetli Bülent Ecevit İtalya'da IMF'nin kapısında 700 milyon dolar için 3 gün boyuncu hasta hasta bekledi. Ama o günler çok gerilerde kaldı. Bugün IMF'nin bütün borçlarını hem de hiçbir anlaşma imzalamadan 2014 yılının Şubat ayında bitiriyoruz. Onlar yoluna gidecek biz yolumuza gideceğiz. Dahası var, onlara söz verdik. 5 milyar dolar da borç vereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz