Milletvekili Erdoğan’ın Oğuzeli Gezisi

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Gaziantep’e gelerek ilçe ve köy gezilerine başlayan ve günde ortalama 20...

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Gaziantep’e gelerek ilçe ve köy gezilerine başlayan ve günde ortalama 20 köyü ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Oğuzeli’ni ziyaret etti.

İlçe ziyareti sırasında ilçe teşkilatıyla Salman ve Ayşe Fatma Balat Kültür Merkezi’nde Meslek Edindirme Eğitimi alan kursiyerleri ziyaret eden Milletvekili Erdoğan, kursiyerler ile sohbet etti. İlk kez bir milletvekili ile tanıştıklarını belirten kursiyerler heyecanlarını gizleyemediler.

Reklam
Reklam

AK Parti hükümetlerinin önemli projeleri hayata geçirdiğini belirten Milletvekili Erdoğan, “Meslek ve iş sahibi olmayan insanlarımızın meslek sahibi olması, iş kurması, ev ekonomisine katkı sağlaması ve atıl durumdaki insan iş gücünün ekonomiye kazandırılması için hükümetimiz tarafından yürütülen çalışmaların en iyi örneklerinden birisini bu gün bu kursta görüyorum. Yüz civarında ev hanımının eğitim alarak meslek sahibi olduğu bu kurs sizlerin evlerinize ekmek götürebilmeniz, ev ekonominize katkı sağlamanız için büyük önem taşıyor. Eğitim insan yaşamının her aşamasında sizlere önemli değerler kazandırır. Aldığınız bu eğitim sonucunda yaşlı ve engellilerimizin bakımıyla ilgili önemli bir görevi yerine getirirken ev ekonominize de önemli katkılar sağlayacaksınız. Sizleri kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: