Milletvekili Esnafları Ziyaret Etti

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM'nin tatile girmesinin hemen ardından...

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM'nin tatile girmesinin hemen ardından Bartın'daki yaz dönemi ziyaretlerine başladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, teşkilat mensuplarıyla birlikte hafta sonu yoğun nikah ve düğün merasimlerinin ardından hafta içinde de şehir merkezlerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnaflarla, köy ziyaretlerinde de köylülerle bir araya gelmeye devam etti.

Milletvekili Tunç son olarak, Bartın Yukarı çarşıda esnafları ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti. Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan Toki konutlarına gelerek burada da Toki sakinleriyle bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: