Milletvekili Faruk Öz’den Mtso’ya Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya Ticaret ve Sanayi...

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret edip, başkanlığa tekrar seçilen Hasan Hüseyin Erkoç’a ‘hayırlı olsun’ dileğini iletti.

MTSO’da gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve parti yöneticileri de katıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öz, yeni teşvik yasası ile işverenin çalışanın sigortasını devletin 2016 tarihine kadar ödeyeceğini bildirip, 1. organize sanayi bölgesinin devamı olan 3. organize sanayi bölgesinin yüzde 20’sinin alt yapısının 30 Temmuz’da ihale edilecek olması ile buraya fabrikaların kurulmaya başlanacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

MTSO’nun Malatyalı işadamlarının yoğun olduğu şehirlerde, işadamları ile toplantı düzenleyip 3. organize sanayi bölgesine yatırım yapmalarının talep edilmesini isteyen Öz, bu konuda kendilerinin de yardımcı olabileceklerini söyledi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise 5084 sayılı teşvik yasasının 5010 olarak devam etmesinin iş dünyasını sevindirdiğini kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Organize sanayi bölgesinin devamı olan 3. organize sanayi bölgesinin alt yapısının bir bölümünün 30 Temmuz’da 20 milyon TL’ye ihale edileceğini hatırlatan Erkoç, istihdamın arttırılması için çaba gösterdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: