Milletvekili Fındıklı, Malatya'nın Sporda Da Büyümesi Gerektiğini Söyledi

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya’nın büyüdüğünü, dolayısıyla sporun da büyümesi gerektiğini söyledi.Malatya’ya yeni...

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya’nın büyüdüğünü, dolayısıyla sporun da büyümesi gerektiğini söyledi.

Malatya’ya yeni spor salonlarının kazandırıldığını belirten Milletvekili Fındıklı, "Malatya Valimiz Ulvi Saran’a teşekkür ediyoruz; Malatya’ya 2 tane spor salonu kazandırdı. Onun dışında Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüzün Darende’de, Yakınca’da, Battalgazi’de ve Arapgir’de olmak üzere 8-9 tane kapalı spor salonu yapılıyor. Allah nasip ederse merkeze de 5 kişilik, büyük bir kapalı spor salonunu yapmayı planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

"Malatya büyüyor, büyükşehir oluyor" diyen Fındıklı, Malatya'nın spor salonlarıyla da büyümek zorunda olduğunu, her alanda büyüyecek Malatya'nın sporda da büyümesi gerektiğini kaydetti. Erzurum’da düzenlenen 7. GAP Yaz Spor Oyunları’nda Malatya’nın birincilik elde etmesini de değerlendiren Fındıklı, şu ifadelere yer verdi:

"10 branşın 9'unda Malatya madalya almış. Dolayısıyla 3 yıl üst üste istikrarlı bir sonuç alındığını görüyoruz. İnşallah bu sporcularımız arasından milli takıma daha çok sporcu göndereceğiz, olimpiyatlara daha çok sporcu göndereceğiz. Artık buradaki bölge birinciliklerinin yanında Türkiye birinciliklerini de sporcularımızdan bekliyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: