Milletvekili Fırat'ın AK Parti'ye Katılması

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Partiye katılan Adıyaman Milletvekili Salih Fırat'ı tebrik etti.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Partiye katılan Adıyaman Milletvekili Salih Fırat'ı tebrik etti.

Turanlı, telefonla aradığı Fırat'ı, "gösterdiği cesur girişimden ve AK Parti'yi tercih ederek sergilediği erdemli davranışından" dolayı kutladı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Turanlı, şunları kaydetti:

"CHP'den istifa eden, hükümetimizin başlatmış olduğu demokratik adım ve çözüm sürecine katkı sunmak için, 'barışın gelmesi için baldıran zehrini paylaşmaya geldim' diyen Fırat'ı kutluyorum. Partimize katılmakla gerek Kürt sorununda gerekse Adıyaman'a hizmet konusunda katkılarının olacağına inanıyorum. Seçimde Adıyaman'da 5 Milletvekili almamız partimize nasip olmadı. Fakat bu katılımla Adıyaman'ın tüm milletvekillerinin AK Partili olması mutluluğunu hayalden gerçeğe dönüştüren Fırat'a halkım adına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Kaya / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz