Milletvekili Gök, terörü ve destekçilerini lanetledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, 24 askerin şehit düştüğü, 18 askerin yaralandığı hain saldırı...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, 24 askerin şehit düştüğü, 18 askerin yaralandığı hain saldırı sebebiyle terör örgütü ve destekçilerini lanetlediğini söyledi.
Milletvekili Gök, Hakkari'nin Çukurça ilçesinde meydana gelen hain saldırı ile ilgili sert konuştu. Terör örgütünün, vatanın bütünlüğünü zedeleyemeyeceğini kaydeden Gök, ülkede yaşayan bütün milletlerin daha önce birlikte verdiği mücadeleleri hatırlattı.
"Dili, dini, ırkı, rengi, ülkesi ne olursa olsun terör ve terörü destekleyenleri lânetliyorum." diyen Gök, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlerin; bu ülkenin Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Zazasıyla, Türkmeniyle ve diğer aslî unsurlarıyla bir bütün olduğunu bilmeleri gerektiğini ifade etti.
Hainlerin, geçmişte olduğu gibi, şimdi ve gelecekte de emellerine asla ulaşamayacaklarını kaydeden Gök, bu saldırıda ve geçmişte meydana gelen terör olaylarında canlarını veren bütün şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz