Milletvekili Gülşen'den Kastamonu ŞekerFabrikasına Ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Milletvekili Gülşen, AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kayıkçı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Şeker-İş sendikası yetkilileri, fabrika çalışanları ve fabrika müdürüyle görüş alış verişinde bulundu.

Gülşen, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrika ile ilgili bir özelleştirme süreci yaşandığını hatırlatarak, Başbakanın talimatıyla satış ihalesi iptal edildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kendilerine düşen görevin bundan sonra fabrikayı daha verimli ve dolu dolu çalıştırmak olduğunu vurgulayan Gülşen, "Kastamonu Şeker Fabrikası'nın üretim kapasitesini ve ürün kalitesini artırmalıyız. Çiftçilerimiz geçen yıl yaşanan süreç nedeniyle pancar ekmekte tereddüt etmişlerdi. Bu yıl pancarda ton başı taban fiyat 135 lira olacak. Ürün kalitesine göre bu fiyat ton başı 165 liraya kadar çıkacak. Dolayısıyla önümüzdeki yıl pancar ekiminin artmasını bekliyoruz. Çiftçimiz artık gönül rahatlığıyla pancar ekip şeker fabrikasına sahip çıkmalıdır" diye kaydetti.

Muhabir: Esra Karamuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: