Milletvekili Güneş: Yeni Hastane 25 Şubat'ta Hizmete Girecek

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yeni yapılan 400 yataklı devlet hastanesinin 25 Şubat tarihinde...

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yeni yapılan 400 yataklı devlet hastanesinin 25 Şubat tarihinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, düzenlediği toplantıda, basınla bir araya geldi. Güneş, “Yeni hastanemiz, 25 Şubat tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Takdir edersiniz ki hastanelerde bulunan tıbbi cihazların taşınması zordur. Öncelikli olarak hastanemizin tomografi cihazlarını, daha sonra MR cihazlarını taşıyacağız. Yeni hastanenin çevre düzenlemesi, sinyalizasyon sistemi ve ulaşımla ilgili sorunları da belediyemizce giderildi. Her şey hazır hale geldi. Artık halkımız tek minibüsle hastaneye ulaşabilecek." dedi.

Reklam
Reklam

Mevcut Uşak Devlet Hastanesi binalarını, sağlık kuruluşları olarak kullanmaya devam etmek istediklerini ve bu konuda bakanlığın kendilerine sözü olduğunu ifade eden Güneş, "Bu binaların sağlık kuruluşları olarak Uşak halkına hizmet etmeye devam etmesini sağlayacağız. Halkımız, bu konuda endişeye kapılmasın." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: