Milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu İlçesinde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Sakarya milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu ilçesinin tüm köy ve mahalle muhtarlarıyla bir...

AK Parti Sakarya milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu ilçesinin tüm köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

40’a yakın muhtarın hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar sıkıntılarını dile getirirken, Milletvekili Çelik ve İlçe Başkanı İshak Sarı tek tek not alarak konuların takipçisi olacaklarını belirttiler. Toplantıya katılan muhtarlara tek tek söz hakkı verilirken, köy ve mahallelerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dile getiren muhtarların şikayetleri vekil ve ilçe başkanı tarafından tek tek not edilerek sorunların çözüme kavuşturulması konusunda işin takipçisi olacaklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Toplantıda genel olarak muhtarlar tarafından 2B dışında kalan arazilerin durumu, SEDAŞ’ın yetersizliği ve hizmet veremediği ile ilgili sıkıntılar ile kış şartlarının ağır geçmesi sebebiyle bozulan köy yollarının asfaltlanması talepleri iletildi.

Bir mahalle muhtarının dile getirdiği kıyı erozyonu ile ilgili Karasu’nun asılsız ve maksatlı olarak kötü reklam edildiği şeklindeki şikayeti üzerine Milletvekili Hasan Ali Çelik, kıyıya paralel olarak yapılan dalgakıranların işe yaradığını ve Haziran sonu itibariyle tamamlanacak ihaleyle dalgakıranların yapımına başlanacağı belirtti. Çıkarılan haberlerin gelişmekte olan ilçenin önünü tıkadığını ve bu asılsız haberlere engel olunması gerektiğini söyleyen Milletvekili Çelik, muhtarların sorularının da tek tek yanıtladı.

Milletvekili Çelik aynı gün içinde muhtarlarla birlikte 2B dışında kalan fındıklık olan arazilerin durumu ile 2B arazileri için tespit edilen fiyatlara itiraz konusunda Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü ve Karasu Mal Müdürlüğü personelinin de katıldığı bir diğer toplantı daha gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Karasu Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar merak ettikleri konuları yetkililerden dinlediler.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Karasu Orman İşletmesi Müdürü Maksut Şenol Kırali ve Karasu Mal Müdürlüğünden görevlendirilen yetkili memur, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirilen muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısında 2B ve fiyatlandırması, 2B dışında kalmış arazilerin durumu konusunda muhtarlar geniş çaplı olarak bilgilendirildi.

İki toplantı arasında AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, ilçe başkanı İshak Sarı ve İlçe yönetimi ile birlikte ilçe esnaflarını da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Milletvekili Çelik bir de kuyumcu açılışına katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: