Milletvekili Hilmi Bilgin Gençlik Kollarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Sivas Milletvekili...

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru, il gençlik kollarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları'nın Ramazan ayı boyunca ve sonrasında ortaya koydukları emeğe teşekkür etmek için İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldiğini söyleyen AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, çalışmalar neticesinde daha iyi yerlere geleceklerini kaydetti. Görev süresi içerisinde il gençlik kollarının emeklerini gece gündüz hiç esirgemediğini söyleyen AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ise, "Ramazan'da oruç demediniz, sahur demediniz, her ortamda bu partiyi taşıyan en önemli unsurlardan biri oldunuz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz." diye konuştu. AK Parti'de gençlik kollarının büyük önemi olduğunu vurgulayan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise, "Genel başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan siyasete gençlik kollarında başlayıp, siyasetin basamaklarını teker teker çıkıp, siyasetin zorluklarını, beklentilerini her kademede yaşadı. Bugün dünya lideri olmuş, marka bir başbakan ile birlikte çalışıyoruz. Bu nedenle AK Parti'deki gençlik kollarının hem sorumluluğu, hem yeri ayrı. Biz bugün gençliğimizi milli ve manevi değerlerimizle kuşattığımız zaman, inanınki Türkiye'nin yarınları çok daha güzel olacak. Bizim en büyük görevimiz gençliğimizi çok iyi yetiştirip, sahip çıkmaktır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Programa, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman'ın yanı sıra il gençlik kolları yöneticileri, gençlik kolları mahalle başkanları ile partili gençler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz