Milletvekili Kahveci’den Ktso Başkanı Baylan'a Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük...

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan ve Meclis Başkanı Ziya Ünsal’ı ziyaret etti.

Kahveci, ziyarette yaptığı konuşmada, odanın önemli sivil toplum kuruluşlarından olduğunu söyleyerek, “Karabük kalkınırsa herkes kalkınır. Şehrimizi yaşanabilir cazip bir hale gelmesi arzusundayız. Karabük'ün en büyük sorunu olan alt yapı sorunudur. Halkımızın bizden beklentilerine bu çerçevede cevap vermeye çalışıyoruz. Ulaşım konusunda metropollere en hızlı ve kolay ulaşmak için çalışıyoruz. Duble yollarla, sorunu çözmeye çalışıyoruz. Karabük için hayati öneme sahip olan Filyos projesi 2013 yılında faaliyete geçecek. Bu yolda çalışmalar son hızla devam ediyor. Filyos'a giden kara ve tren yollarının bakımı devam ediyor. İhracatın ve ithalatın hemen hemen yüzde yüzünü İstanbul'dan yapıyor. Filyos projesi ilimizin sanayicisini çok rahatlayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Karabük TSO Başkanı Pehlivan Baylan ise, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: