Milletvekili Karayel, Türk Parlamenterler Birliği’ne Seçildi

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı'na seçildi.Türk Parlamenterler Birliği...

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

Türk Parlamenterler Birliği 16. Genel Kurulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) büyük grup salonunda gerçekleşti. Genel kurula Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile iktidar ve muhalefet partisinden çok sayıda milletvekili katıldı.

Genel kurulda Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil'in listesi seçildi. Toplantıda 15 kişiden oluşan Yönetim Kurulu, 50 kişiden oluşan Yüksek Danışma Kurulu, 3 kişiden oluşan Denetleme Kurulu ve 5 kişiden oluşan Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

Reklam
Reklam

Seçim sonucu Genel Yönetim Kurulu, Nevzat Pakdil, Yaşar Karayel, Alparslan Kavaklıoğlu, Orhan Erdem, Ramazan Kerim Özkan, İlknur İnceöz, Cahit Bağcı, Mustafa Ataş, Hasan Çalış, Mehmet Sarı, Kadir Ramazan Coşkun, Ömer Faruk Öz, Yahya Akman, Haluk Yıldız ve Nuri Uslu'dan oluştu.

Denetim Kurulu, Yılmaz Tunç, Bülent Turan, İdris Şahin'den oluşurken, Disiplin Kurulu'na ise; Sevim Savaşer, Ali Boğa, Âdem Tatlı, Ahmet Conkar, Yaşar Tüzün seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz