Milletvekili Kastal, Kadirli'de Fen Lisesi Inşaatını Gezdi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mehmet Kastal, Kadirli ilçesinde yapımı devam eden fen lisesi inşaatında incelemelerde...

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mehmet Kastal, Kadirli ilçesinde yapımı devam eden fen lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Necip Çakmak ve Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ile 16 derslikli olacak okulun inşaatını gezen Milletvekili Kastal, yüzde 80’i tamamlanmış inşaatın kısa süre sonra biteceğini aktardı. Kastal “Kadirli’ye fen lisesi yapılması yönündeki sözümüzü tuttuğumuz için mutluyuz. Okul çok yakında okul eğitime hazır hale gelecek. Ayrıca 200 kişilik öğrenci yurdumuz ve kapalı spor salonumuz birkaç ay sonra tamamlanmış olacak. Anadolu öğretmen lisesi kendi binasına taşındı. Eğitime yatırımlarımız hızla devam ediyor. Çoğu ilde olmayan okullar Kadirli’ye yapılıyor.” dedi.
Kaymakam Necip Çakmak, eğitim alanında bir çok okul inşaatının devam ettiğini, bu yıl 3 okulun daha yapılacağı müjdesini verdi.
Milli Eğitim Müdürü Canbolat ise Kadirli'de eğitime büyük önem verildiğini belirterek, desteklerinden dolayı Milletvekili Mehmet Kastal’a teşekkür etti. Canbolat, 27 bin öğrencinin eğitim öğretim gördüğü ilçede 300 kişilik öğrenci yurdu ile birlikte 7 okul inşaatının devam ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: