Milletvekili Kayatürk, İftar İçin Fakir Sofrasında

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Selimbey Mahallesinde hayat mücadelesi veren ve maddi durumu iyi...

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Selimbey Mahallesinde hayat mücadelesi veren ve maddi durumu iyi olmayan aileyi ziyarette bulunarak, onlarla birlikte iftar yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesi nedeniyle, memleketi olan Van’da bulunan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "Fakir Sofrasında Oruç Açma" etkinlikleri kapsamında her gün bir evi ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları yakından takip etti. Gerçekleşen ziyarette, Deveci ailesinin evinde iftarını açan Ak Parti Van Milletvekili Kayatürk, aile bireyleri ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı süresince farklı ailelerle buluşarak iftar sofralarına konuk olmak istediklerini ifade eden Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, ihtiyaç sahibi fakir aileleri ziyaret ederek, sofralarına konuk olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu tür ziyaretlerde amacımız, devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmektir. Onlarla birlikte iftar sofrasını paylaşmaya, ayrıca bizlere iletmek istedikleri talepleri varsa dinlemeye ve imkânlar ölçüsünde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca yoksul, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi planlıyoruz” dedi.

Deveci ailesi adına konuşan Nedim Deveci,”Sayın Milletvekilimiz habersiz ziyaret ederek bizi onurlandırdı, soframızda hazır ne varsa birlikte iftar açtık. Bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: