Milletvekili Kılınç Ve Başkan Alıcık Eczane Açılışına Katıldı

Nazilli Devlet Hastanesi eczanesinden emekli Eczacı Ayşe Özcan, 25 yıl sonra kendi eczanesini açmanın mutluluğunu...

Nazilli Devlet Hastanesi eczanesinden emekli Eczacı Ayşe Özcan, 25 yıl sonra kendi eczanesini açmanın mutluluğunu yaşadı.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunu ve 25 yıldır Devlet Hastanesinde kurum eczacısı olarak çalışan Ecz. Ayşe Özcan geçtiğimiz hafta içerisinde hayalini kurduğu eczanesinin açılışını yaptı. Eczanenin açılış törenine AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Eczacılar Odası Başkanı Salih Kozanlı ve davetliler katıldı.

Eczanenin okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesini işyeri sahibi Ayşe Özcan, Milletvekili A. Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte kesti. İş ve aş için destek veren Nazilli’de yeni işyeri açan her vatandaşın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Organize Sanayi, eğitim ve sağlık alanında büyük yatırımlara imza atan Nazilli’de yan destek kuruluşları da hızla artıyor. Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz hem ülkemiz ekonomisine hem de her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretilmiş olunuyor. Nazilli’de bulunan Eczanelere bir yenisi ekleyen Ayşe Özcan’a teşekkür ediyorum. Ayşe hanımın yılların tecrübesini kazanarak açmış olduğu eczanesi ile şifalar dağıtmasını, açılışını yaptığımız bu eczanenin Nazilli’ye ve kendilerine hayırlara vesile olmasını diliyorum “ dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ise iş yerinin sahibine ve Nazilli’ye hayırlı olmasını diledi. Temmuz ayında açılacak olan 400 yataklı TOKİ tarafından yapılan Devlet Hastanesinde son rötuşların yapıldığını da ifade eden Kılınç; “Hastanemiz sadece Nazilli halkına değil aynı zamanda çevredeki ilçelere de hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz