Milletvekili Kinay'dan Taziye Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 15 Temmuz günü Aslanapa'da boğularak vefat eden çocukların...

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 15 Temmuz günü Aslanapa'da boğularak vefat eden çocukların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Kinay, beraberinde Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Kaymakamı Mustafa Güngör, İl Genel Meclisi üyesi Veli Akıncı ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahan'la birlikte 3 aileyi, Adaköy'daki evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası bir açıklamaya yapan Kinay, benzeri elim hadiselerle karşılaşmamak için gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Milletvekili Kinay, daha önce söz verdiği gibi konu hakkında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na başvuruda bulunduğunu sözlerine ekledi.

Adaköy Yaz Dönemi Kur'an-ı Kerim öğrencisi 16 çocuk, 15 Temmuz günü Yaylıbaba mevkisinde pikniğe gitmişti. Serinlemek amacıyla buradaki 2,5 metre derinliğe sahip gölete giren 5 çocuktan Orhan Ersoy, Salih Cengiz ve Sefa Doğan boğularak hayatlarını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz