Milletvekili Koçer, Gto Yönetimini Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık,...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Koçer’in uzun yıllar Sanayi Odası’nda başkanlık ve yönetim kademelerinin yanı sıra TOBB yönetiminde bulunmasının Gaziantep için büyük avantaj olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “Kendisi, çalışmalarından daima gurur duyduğumuz bir milletvekilimiz. Kendilerini Gaziantep Ticaret Odası çatısı altında görmekten ve ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Koçer’in geldiği kurum itibariyle ve milletvekilliği bizim için büyük bir avantaj. Yeni dönemde destekleri ile Gaziantep’e hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Milletvekili Nejat Koçer ise, ziyarette başkan ve yönetim kurulu üyelerine yapacakları hizmet ve çalışmalar için başarılar dileyerek, yeni dönemde GTO yönetiminin fikirleriyle, vizyonuyla Gaziantep, bölge ve Türkiye’ye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Gaziantep’in düşünce yapısı ve bakışıyla yalnızca bölgeye değil, Türkiye’ye örnek olduğunu dile getiren Koçer, “Gaziantep Ticaret Odamızın yeni dönemde vizyonuyla ses getiren çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kurumsal birliktelikler el ele beraber çalışmak bugüne kadar savunduğumuz değerlerdir. Bu değerlerin yeni dönemde de layıkıyla fazlasıyla yansıyacağına inanıyorum. Gaziantep fikriyle, düşüncesiyle, yaşam kültürüyle de örnek olmuş bir şehir. Bundan sonrada bu birlik ve beraberliğin devamı içerisinde Gaziantep ticaret odamızın da elinden geleni yapacağına inanıyorum. Çünkü birlikte yaşamak bir kültür ve zorunluluktur. İhracat ve ticaretin arttırılması için yapacağınız her türlü proje her türlü atacağınız adımda sizlerle her zaman beraberim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: