Milletvekili Köprülü, Muhtarla İftarda Bir Araya Geldi

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Malkara’da düzenlenen iftarda muhtarlarla bir araya geldi.CHP Tekirdağ Milletvekili Emre...

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Malkara’da düzenlenen iftarda muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Malkara İlçe örgütünün düzenlediği iftar yemeğinde 70 köy muhtarıyla bir araya geldi. İftar programına Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Malkara İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Malkaralıların büyük ilgi gösterdiği ve katılımın oldukça yüksek olduğu iftarda konuşma yapan CHP’li Köprülü, “Birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştiren Ramazan ayında Malkaralılar ile aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duydum. Malkara ilçesinin gelişmesi için tüm örgütümüzle beraber elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

TBMM’nin açılmasıyla beraber Genel Kurul’da ilk olarak değerlendirilecek konulardan biri olan büyükşehir yasa tasarısı hakkında da muhtarlara bilgi veren Köprülü, Tekirdağ’ın büyükşehir olurken bazı hassas noktaların göz ardı edilmemesini özellikle vurgularken bazı köy ve beldelerin tüzel kişiliklerinin yok olmasıyla buralarda yaşayan vatandaşların yaşayacağı sıkıntılara da çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: