Milletvekili Matlı; “Dış mihraklar durmuyor “

İznik Ak Parti tarafından düzenlenen mahalle iftarları devam ediyor.

İznik Ak Parti tarafından düzenlenen mahalle iftarları devam ediyor. Yeni Mahalle ve Mahmut Çelebi Mahallesinin için düzenlenen iftara mahalle muhtarları Seyfettin Demir, Kenan Savaş ile birlikte İznik Ak Parti teşkilatı, AK Parti il başkan yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde başlayan iftar yemeğinden sonra konuşma yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, birlik, beraberlik, barış, kardeşlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Geçen yıl burada Somali’yi konuşu yorduk. Bu yıl da Suriye’deki kardeşkanının akıtılmasını, Filistin’deki Müslüman kardeşlerimizi konuşuyoruz. Umarım İslam coğrafyasında akan kardeşkanı son bulur. Geçen yıl Türkiye’nin öncülüğünde Somali’ye başlatılan insani yardımlar dünya üzerinde yankı bulmuştu. Türkiye’nin dünya üzerindeki her mazlumun yanında olduğunun, güçlü olduğunun bir örneğiydi bu. Türkiye, halen bölgenin en güçlü ülkesidir. Kardeşkanının akmasında da, Filistin sorununda da duyarlı ve öncü bir ülkedir. Dış Mihraklar durmuyor, ülkemiz üzerine oynanan oyunlar devam ediyor. Türkiye’nin güçlü olmasını istemiyorlar. Şehitler veriyoruz, şehitlerimiz sayesinde bu gün burada iftar yapıyoruz, ruhları şad olsun. Kimse merak etmesin ülkemizin gücü her yere yeter, dış mihraklara karşı birlik beraberlik içinde ülkemiz daha da güçlü olmaya devam ediyor ” dedi.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinin ardından İlçe Başkanı Osman Sargın, milletvekili Önder Matlı ve Ak Parti teşkilatı muhtarla görüşme yaparak mahallelerindeki sorunlar hakkında görüştüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: