Milletvekili Matlı'dan 'karayolu Yatırımları' Açıklaması

Ak Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı, Karayolları...

Ak Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan çeşitli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Önder Matlı yaptığı açıklamada, ‘(Balıkesir-Bandırma Ayrımı) - Okçugöl- (Bandırma-Karacabey Ayrımı) 15 kilometre ihalesi 24.01.2013 tarihinde yapılmış olup, ihale süreci sonuçlanmak üzeredir. Nisan ayı içerisinde çalışmalara başlanacaktır. Bursa-Karacabey yolunda ise, Bursa-Mudanya yol ayrımından İzmir Yolu istikametinde yaklaşık 20 kilometre Bölünmüş Yol Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) hale getirilecek ve 5 adet (1. İrfaniye, 2. Başköy, 3. Badırga Organize Sanayi Kavşağı, 4. Gölkıyı ve 5. Seyran) köprülü kavşak yapılacaktır. Karayolları yatırımlarımız hızla devam etmektedir. ’Gidemediğin yer senin değildir’ düsturu ile hizmetlerine yenilerini katan Ak Parti Hükümeti, Bursa’mızın her köşesini modern yollarla donatarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamaya çalışmaktadır. Yapılan yatırımların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz