Milletvekili Mehmet Akyürek Viranşehir'de

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine gelerek halkın sorunlarını dinledi.Milletvekili Mehmet Akyürek,...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine gelerek halkın sorunlarını dinledi.

Milletvekili Mehmet Akyürek, TBMM’de devam eden KİK çalışmalarına ara vererek seçim bölgesi olan Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bir takım gezi ve incelemelerde bulunan Akyürek, daha sonra partisinin ilçe başkanlık binasına geçerek burada toplanan başta köy muhtarları olmak üzere vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan’ın da katıldığı partideki toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Milletvekili Akyürek, çok sayıda köy muhtarı ve vatandaşın ortak sorunu olan; enerji, köy yolları ve içme sularıyla ilgili bu yıl içerisinde büyük yatırımlar yapılacağının müjdesini verdi. 200 bin nüfuslu Viranşehir ilçesinde yıllardır birikmiş sorunların var olduğu vurgulayan Akyürek, "Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan Viranşehir’de yıllardır hiçbir yatırım yapılmamış, şehir adeta kendi kaderine terk edilmişti. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere Bakanımız Faruk Çelik başta olmak üzere Viranşehir ilçesine son bir yılda çok ciddi yatırımlar yaptık. Başta elektrik ve köy yollarında iyileştirmeler oldu. Sağlık alanında hastanemiz bitirildi. Kısa bir süre sonra Vakıflar Bankası şubesi Viranşehir’de açılacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

GAP eylem planı içerisinde yer alan Viranşehir sulama kanalının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını ifade eden Akyürek, "Viranşehir ve Ceylanpınar ovaları sulanabilinecek. Suyun gelişiyle birlikte de işsizlik sorunu ortadan kalkacaktır. Tarımla birlikte sanayi sektörünün de Viranşehir'de artmasını arzuluyorum" dedi.

Mehmet Akyürek köy muhtarı ve vatandaşlara da seslenerek, kaçak elektrik kullanılmaması ve kayıt dışı enerji kullanımı yapanların en kısa sürede aboneliklerini yapmaları konusunda ilçe halkına yönelik açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz