Milletvekili Mehmet Metiner Sincik İlçesini Gezdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki partililer ile...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki partililer ile Sincik ilçesini ziyaret etti.

Metiner ve beraberindekiler ilçe merkezinde partililerle bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Sincik ilçesini ziyaret eden Metiner, halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra bir konuşma yapan Metiner, “Yapılması planlanan yeni hastane binası ile ilgili karayollarının taş ocağına yakın olduğu gerekçesiyle bir sorun vardı bu sorunu halettik, en kısa zamanda hastanemizin temeli atılacak. Banka şubesi için Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, Ziraat Bankası Genel Müdürü ile görüşüyor, inşallah en kısa zamanda Ziraat Bankasının bir şubesini de Sincik’te açacağız” dedi. Metiner ve beraberindekiler daha sonra İlçe Kaymakamı Ergün Baysal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Daha sonra AK Yaşam Derneği Sincik Şubesine geçerek dernek üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz