Milletvekili Memecan Esnaflarla Bir Araya Gelecek

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan'ın, Sivas'ta esnaflarla bir araya geleceği bildirildi.

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan'ın, Sivas'ta esnaflarla bir araya geleceği bildirildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (SESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Beşir Köksal, yarın yapılacak toplantı öncesinde KOSGEB Müdürü Hüsamettin Çay ve oda başkanları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

Köksal, yarın saat 14.00'te SESOB toplantı salonunda yapacakları toplantıya katılacak olan Memecan'ın, esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyeceğini ve KOBİ kredileri hakkında bilgi vereceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Esnaflar açısından toplantının önemli olduğunu ifade eden Köksal, "Milletvekilimiz Mesude Nursuna Memecan'ın katılımıyla yapacağımız toplantıda KOSGEB'in esnaflara önerileri, sunduğu fırsatlar, girişimcilik destek programları, banka kredileri, esnafların sorunları ve işbirliği destek programları hakkında bilgi verilecek" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: