Milletvekili Memecan’dan Encümen Seçimi Açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan yaptığı yazılı açıklamada, Sivas’ta yapılan Köylere Hizmet Götürme...

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan yaptığı yazılı açıklamada, Sivas’ta yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimlerinin tüm köyler için hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Memecan açıklamasında; “Ülkemizin kalkınmasını en temel birimi olan köylerimizdeki üretim ülke ekonomisinin tüketimini, sanayi ekonomisini besliyor. Bu üretimin en verimli şekilde alınması için kırsal alanlarımızın kalkınması, köylerimizde yaşayan insanların hayat kalitesinin yükseltilmesi ve kazançlarının artırılması gerekiyor. AK Parti hükümeti seçildiği günden bu yana altyapı, kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık politikaları konusunda köylerimize yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Binlerce köyümüze KÖYDES projesi kapsamında su, yol, elektrik, kanalizasyon gibi yatırımlar ulaşırken, tarım ve hayvancılık teşvik politikaları ile kırsal üretim destekleniyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hibe programları ile yatırım işletmelerini destekliyor. Bu başvurularda kadınlara öncelik veriliyor. Taşımalı eğitim özellikle kız çocuklarının okullaşması, yatılı bölge okulları gibi projelerle köylerdeki çocuklarımızın eğitimi sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Memecan açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“AK Parti İl Yönetimi’nden Semiha Ekinci’nin 140 muhtarın 93’ünün oyunu alarak encümenliğe seçilmesinden partimizin başarılı politikalarının yanında kendisinin şahsen Sivas’a yönelik özverili çalışmaları, birebir şahit olduğum muhtarlarla yakın ilişkiler kurup dertlerine her zaman çözüm bulması ve bütün bunları da büyük sevgi ve içtenlikle yapmasının çok etkili olduğunu düşünüyorum. Oylarıyla Semiha Ekinci’nin bu özverili çalışmalarını takdir eden ve destekleyen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor, köy yaşamını daha üretken hale getirmek için AK Parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Gazi Yalçın ve Ayli köyü muhtarı Cemal Güler’i kutluyor, seçime katılan ve katılmayan tüm muhtarlarımıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: