Milletvekili Murtaza Yetiş’ten Geçmiş Olsun Mesajı

Adıyaman'da şiddetli yağan yağmur nedeniyle meydana gelen selin, bir çok ev ve iş yerini basması...

Adıyaman'da şiddetli yağan yağmur nedeniyle meydana gelen selin, bir çok ev ve iş yerini basması nedeniyle AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yetiş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm hemşehrilerime, hepimize geçmiş olsun diyorum. Allah memleketimizi korusun. Önemli miktarda yağmur, kısa sürede yağmış ve il merkezinde bazı bölgelerde sıkıntılara yol açmıştır. Gerek valilik gerekse belediye başkanlığı olarak tüm kurumlarımız hemen devreye girmiş ve olaya müdahale etmiştir. Adıyaman Belediyesi'nde belediye başkanımız sayın Necip Büyükaslan'ın başkanlığında kriz masası oluşturularak gerekli tedbirler ivedilikle alınmaya başlanmıştır. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması son derece önemli. Ayrıca şehrimize misafir olarak gelen Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı çadır kentte de ciddi bir sorun olmaması da sevindiricidir. Sorunların bir an önce giderilerek huzurlu bir bayram geçirilmesi için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Hepimize geçmiş olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: