Milletvekili Mustafa Demir: Masa Başında Değil Sahadayız

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, masa başı siyasetin AK...

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, masa başı siyasetin AK Parti iktidarı ile geride kaldığını, tüm teşkilatın sahada vatandaşlarla iç içe olduğunu söyledi.

Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Atakum ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda, parti içi çalışmalar değerlendirildi, istişarelerde bulunuldu.

Özel bir işletmede gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, teşkilat üyeleri ile sık sık toplantılar gerçekleştirilerek, vatandaşa en iyi hizmeti sunma noktasında fikir alış verişinde bulunulduğunu kaydetti. AK Parti'nin ülke için, millet için önemli projeleri olduğunu hatırlatan Milletvekili Mustafa Demir, teşkilatın önemli görevler üstlendiğini vurguladı. Teşkilatların uyum içerisinde özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Demir, AK Parti ailesinin halka, ülkeye, hizmet noktasında kenetlendiğini, büyük bir çalışma seferberliği içerisinde olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Teşkilatta her bir üyenin vatandaşla kenetlenmesi, iç içe olması, sorunlarını yerinde görmesi, çözüm yolları bulması, görüş ve önerilerini alması gibi birçok noktada görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğinin altını çizen Demir, "Bizim hedef noktamız halk. Vatandaşımız bize vekalet verdi. Bu aldığımız vekaleti koruyarak, çok daha çalışarak, hizmet ederek karşılığını yerine getirmemiz gerekmektedir. Her bir vatandaşımıza ulaşmalıyız, elleri sıkılmalı, sorunları dinlenmeli, talep ve önerileri alınmalı. Bu doğrultuda bu zamana kadar ciddi çalışmalar yapıldı ve bundan sonrada bu yönde çalışmalarımız artarak sürecek. Biz seçimden seçime halkın kapısına gitmiyoruz. Her zaman sahada ve vatandaşla iç içeyiz. Masa başında siyaset bizimle birlikte geride kaldı. Halktan kopuk siyaset anlayışı AK Parti iktidarı ile bitti. Halkımız bizim bu samimiyetimizi, çalışma azmimizi görüyor ve sandıkta takdir edip yeniden göreve getiriyor. Biz sadece görevimiz olan vekalet anlayışı ile özverili bir şekilde, daha güçlü Türkiye, halkımızın refah içerisinde yaşaması için çalışıyor, çabalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Demir, AK Parti ailesinin güçlü ve birbirine halkıyla birlikte bağlı olduğunu, hizmet için her zaman hazır olunduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: