Milletvekili Mustafa Demir: Sendikalar Her Alanda Katkı Vermeli

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'de sendikal yapılanmanın önemine...

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'de sendikal yapılanmanın önemine değinerek, yapıcı, çalışma hayatına katkı sağlayan oluşumların başarısını daha da artırdığını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, beraberindeki AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yol İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun'u ve sendika üyelerini ziyaret etti. Kalabalık bir üye topluluğu tarafından karşılanan milletvekili Mustafa Demir, burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarı ile birlikte çalışma hayatında bir çok değişiklik yapıldığını, günümüz şartlarına uygun düzenlemelere, iyileştirmelere gidildiğini hatırlattı. İş hayatındaki düzenlemelerin günümüzdeki gerekliliğinin zaman geçtikçe daha iyi anlaşıldığına vurgu yapan Demir, "İş hayatı şartlarının iyileştirilmesi, güvenliğin artırılması, sosyal halkların sağlanması gibi bir çok konuda hükümetimiz her zaman diyaloga ve çalışmalara açıktır. Zaten bir çok mesafe de kat edildi. Türkiye'de sendikal yapılanma önemli. Yapıcı, çalışma hayatına katkı sağlayan oluşumlar başarısını artırarak devam ettirmekte." dedi.
Yol İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun'un sendikal faaliyet konusunda aldığı tavır ve çalışmaların takdir gördüğünü dile getiren Demir, sendika yönetiminin yapıcı ve katkı sağlayıcı faaliyetlerini, çalışanların haklarını da koruyarak başarılı bir şekilde sürdürdüğünü vurguladı.
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Yol İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun'un başkanlığında sendika ile olumlu diyalogların yaşandığını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yol İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ise, çalışanların haklarını her zaman koruduklarını, haksızlık karşısında dik durduklarını, yapıcı ve katkı sağlayıcı çalışmalarla faaliyetlerin sürdürüldüğünü belirtti. Daha sonra, ziyarette çalışanlarla sohbet edilip, sorunları dinlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: