Milletvekili Öksüzkaya'dan Regaip Kandili Mesajı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, üç ayların Allah'ın kullarına...

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, üç ayların Allah'ın kullarına bahşettiği bağışlanma ayları ve önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Öksüzkaya, mesajında şunları kaydetti:

"Regaip gecesi üç ayların başlangıcının habercisidir. Rabbimizin bize bahşettiği bağışlanma fırsatlarının olduğu aylarıdır. Allah'a takva ve ihsan şuuru ile yakınlaşan her müminin mesafeler kat edebileceği günler ve gecelerle dolu aylardır.

Bu geceler duaların top yekûn Allah'a arz edildiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, gecelerdir. Tüm İslam dünyasının tek yürek rabbine elini açıp istediği mübarek gecelerde duaların kabul edileceğinden şüphemiz asla yoktur.

Reklam
Reklam

Bu vesile ile İslam âleminin Regaip Kandilini en kalbi duygularımla kutlar, üç ayların manevi ikliminin ülkemize huzur, güven ve bereket getirmesini temenni ederim."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: