Milletvekili Okur'dan Dilovası Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası'nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası'nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Okur'un, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Doğu ve Halis Öz, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede çeşitli incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Tavşancıl'da incelemelerde bulunan Milletvekili Okur, huzurevinde bulunan yaşlıları da ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi.

Reklam
Reklam

Huzurevi sakinlerinin yılda bir kez hatırlanmaması gerektiğini belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, "Biz yaşlılarımızı sadece yaşlılar haftasında hatırlamak istemiyoruz. Biz, huzurevi sakinleri büyüklerimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyor, fırsat buldukça da onlarla beraber olmaya çalışıyoruz" dedi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: