Milletvekili Okur'dan, Kocaeli SGK İl Müdürü Nacar'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli SGK İl Müdürü Nurettin Nacar'ı ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli SGK İl Müdürü Nurettin Nacar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Okur, sosyal güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK'nın çalışma alanının daha da arttığını söyledi.

Hassas bir görevi üstlenen SGK'nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Okur, sağlık hizmetleri ödemeleri, sigorta işlemleri gibi çeşitli görevleri bulunan SGK'nın kalitesini arttırarak daha verimli hizmetler vermeye başladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Okur, geniş bir çalışma alanı bulunan kurumun yeni düzenlemeler sonrasında çalışma sistemini başarı ile uyguladığını dile getirerek, kurumun hizmetlerini eksiksiz yerine getirdiğini ve bundan sonra da aynı başarıyı sürdüreceğini ifade etti.

Nacar ise SGK'nın tek çatı altında birleşmesiyle sağlık ve sigorta hizmetlerinin daha iyi verildiğine dikkati çekerek, Kocaeli SGK İl Müdürlüğü olarak personel yönünden hiçbir eksikliklerinin olmadığını ve kurumu ileriye götürmek için her şeyin müsait olduğunu bildirdi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: