Milletvekili Önal'dan OGİAD Ziyareti

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Girişimci İşadamları Derneği'ni (OGİAD) ziyaret etti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Girişimci İşadamları Derneği'ni (OGİAD) ziyaret etti.

Önal, ziyarette yaptığı konuşmada, OGİAD yönetiminin çalışmalarını takip ettiğini ve iş adamlarına katkılarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Osmaniye'ye yatırım yapmayı planlayan iş adamlarını desteklemeye hazır olduğunu kaydeden Önal, "Osmaniye'nin yatırımda 5. bölge kapsamında değerlendirilmesi, bölge ekonomisine katkı sağlayacak. İş adamlarımız bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli. Ekonomide ivme kazanan Osmaniye'de iş adamlarımıza ışık tutacak, onlara yol gösterecek ve OSB'de yatırım yapmalarına vesile olacak çalışmalara da büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda OGİAD'ın yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

OGİAD Başkanı Mahmut Keten, amaçlarının Osmaniyeli iş adamlarına yurtiçi ve yurtdışı ticaret kapasitelerini artırmaları için destek sağlamak olduğunu söyledi.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve parti yöneticileri de katıldı.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: