Milletvekili Öner'den Başkan Günaydın'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner, Isparta...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eşi Saadet Şen Öner'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu belirterek, "Milletvekilimiz Öner, Isparta'ya her gelişinde bizleri ziyaret ediyor. Bu da siyasetin güzelliğini ortaya koyuyor" dedi.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ise Isparta Belediyesi'nin iyi çalışmalarının yanında olacaklarını ifade etti. Öner, "Meclisteki çalışmalarımızı ulusumuz, ülkemiz ve Isparta'nın yararına sürdürüyoruz. Başkan Günaydın belediyenin bazı çalışmaları hakkında bizlere bilgi verdi. Isparta'nın yararına olan çalışmalarında Başkan Günaydın'ın yanındayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz