Milletvekili Özbek: En hayırlı işimi yaptım

Kamuoyunda '4+4+4' olarak bilinen ve zorunlu eğitimi kademeli olarak 12 yıla çıkaran kanun teklifi, TBMM...

Kamuoyunda '4+4+4' olarak bilinen ve zorunlu eğitimi kademeli olarak 12 yıla çıkaran kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Teklifin yasalaşması için oy verenlerden Milletvekili Bünyamin Özbek, "12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Milet Meclisi'ne geldiğimden bugüne en hayırlı işi, en hayırlı görevi yaptığıma inanıyorum." dedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, '4+4+4' olarak bilinen ve zorunlu eğitimi kademeli olarak 12 yıla çıkaran yasanın Meclis'ten geçtiğini ifade ederek, millete hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Özbek, şöyle dedi:

Reklam
Reklam

"Yasada emeği geçen, başta sayın başbakanımıza, milli eğitim bakanımıza, komisyon üyelerimize ben çok teşekkür ediyorum. Yalnız 9. madde (“İlköğretim kurumları, 4 yıl süreli ve zorunlu ilkokullar ile 4 yıl süreli ve zorunlu farklı programlar arasında tercih imkânı veren okullar imam-hatip okullarından oluşur. Ortaokul ve liselerde Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberimiz'in hayatı, seçmeli ders olarak okutulur.) ile ilgili önergemize destek vermesiyle önergemiz geçmiştir. Yalnız son oylamada kanunun tamamı oylanırken MHP'nin oy kullanmaması beni ayrıyeten üzmüştür. Yasa, milletimize hayırlı olsun. CHP'nin buna 28 Şubat'ın rövanşı diyor. Rövanşsa rövanştır. Bu milletin 14 yıldır çekmiş olduğu çile sona ermiştir. Tüm Bayburtlulara ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: