Milletvekili Özlem Yemişçi’den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Siirt’in Pervari İlçesi’nde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’u baba...

Siirt’in Pervari İlçesi’nde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’u baba ocağına taziye ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Özlem Yemişçi dün beraberinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte şehit evine taziyede bulundu.

Milletvekili Özlem Yemişçi ile beraberindekileri Ersoy ailesi karşıladı. Özlem Yemişçi, TBMM’nde katip üyesi olarak görevli bulunduğundan cenazeye katılamadığını söyleyerek Ersoy ailesine başsağlığı diledi. Hem bireysel anlamda hem de AK Parti ailesi olarak her zaman şehit ailesinin yanlarında olacaklarını ifade ederek “büyük bir acı yaşadınız. Hem sizi hem de tüm milletimizin başı sağolsun. Bizler her zaman yanınızdayız, ne sıkıntınız olursa bizlere ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Taziyeye gelen Milletvekili Özlem Yemişçi ile beraberindekilere teşekkür eden şehit annesi Hatun Ersoy, tek isteklerinin unutulmamak olduğunu söyledi. Oğlunun şehadetinin 10 Kasım’a denk gelmesinin sürekli olarak zihinlerde kalacağını ifade eden Hatun Ersoy “Ağlamıyorum, neden ağlayayım ki? Oğlum Peygamberimizin yanına gitti.’’ dedi.

Ağlamanın oğlunu geri getirmeyeceğini ifade eden Hatun Ersoy, “Ne kadar ağlasak da oğlumu geri getiremeyiz. Yüce Mevlam O’nu bizden daha çok sevdiği için yanına aldı. Vatan uğruna canını verdi.’’ Diye konuştu.

Oğlunun doğuştan peygamber sakallı olduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren Ersoy “Kendisini bizlere kızdığında ‘beni kızdırmayın ben mübarek bir insanım’ diyordu. Eskiden bana uzaktaydı, Siirt’te görev yaptığından sık sık görüşemiyorduk. Ancak artık sürekli yanımda olacak. Şehitlik’te sürekli kabrini ziyaret ediyorum. Belki de şu anda kendisi bizlerle gururlanıyordur’’ dedi.

Anne Hatun Ersoy, cenaze törenine yoğun katılımdan da bahsederek “ben tek evladımı verdim, ama binlerce evlat kazandım. Herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, şehit annesi Hatun Ersoy ile şehit babası Mustafa Ersoy’un cenazedeki metanetleriyle şehit anne-babasının nasıl olması gerektiğini herkese gösterdiğini ifade ederek, hem anneye hem de babaya teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz