Milletvekili Prof. Dr. Bakır: Erciyesspor Ile Gurur Duyuyoruz

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından dolayı...

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından dolayı Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, Erciyesspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Kayseri milletvekilleriyle TBMM Bahçe Lokantası'nda kutlama yemeğine katıldı.

Kutlama yemeğinde, Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren’in kendisi için hazırlattığı, üzerinde ismi yazan Erciyesspor formasını alan Bakır, bir Kayserili olarak Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'e çıkmasından duyduğu memnuniyeti, Erciyesspor Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticileriyle paylaştı. Kayseri Erciyesspor’un Süper Lig'de de başarılarının devamının geleceğine yürekten inandığını kaydeden Prof. Dr. Gündeş Bakır, “Spor alanında elde ettiği başarılardan dolayı Kayseri ile gurur duyuyoruz. Kayseri’yi ve Erciyesspor’u başarısından dolayı kutluyorum. Önümüzdeki futbol sezonunda Erciyesspor’un, Süper Lig’de çok büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: