Milletvekili Şahin, İha'nın Sorularını Cevapladı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İHA'nın sorularını cevaplarken, Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini ifade...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İHA'nın sorularını cevaplarken, Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini ifade edip, muhalefetin yapılan hizmetleri takdir etmediğini, ancak AK Parti iktidarını taklit ettiğini savundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatilde olması nedeniyle yöre milletvekili olarak kendi memleketinde tatili ve Ramazan'ı geçirdiğini söyleyen Milletvekili Şahin, "Ramazan ayı nedeniyle insanlarımızla bir araya geliyoruz. Öğleden sonra taziye ziyaretleri ve etkinliklere katılıyoruz. Her akşam imkan dahilinde iftar sofralarına katılıp, kenar semtlerinde teravih namazı kılıp daha sonra o yörenin sorunlarını dinliyoruz. Bazen ikinci yere gidiyoruz. Hem alan taraması yapıyor, hem de sorunlar varsa çözmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhalefetin yapılan hizmetleri takdir etmemesini de eleştiren Şahin, "Muhalefet, insanlarla aralarına köprü oluşturamazken, AK Parti’nin yükselttiği çıtayı görüp kendilerine örnek alıyorlar, ancak yapılan hizmetleri takdir etmiyorlar. AK Parti iktidarını taklit ediyorlar. Muhalefeti dinliyoruz, yapılan çalışmaları takdir etmeleri beklenirken her şeye kulp takmaya çalıyorlar. Biz yol diyoruz, onlar yolsuzluk diyorlar" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: