Milletvekili Şahin, Kuluncak’ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ziyaret ettiği Kuluncak ilçesinde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek,...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ziyaret ettiği Kuluncak ilçesinde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, muhtarlarla bir araya geldi.

İlk olarak AK Parti Kuluncak İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş ve Karıncalık, Karlık, Çayköy, Sultanlı, Aşağı Kömüklü, Kızılhisar, Çörmü, Alvar, Aşağı Selimli, Konaktepe, Karaçayır, Kızılmağara Kaynarca köylerinin muhtarları ve partililer katıldı. Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, “Devlet millet için vardır. Milleti olmayan devlet gösteremezsiniz. Devletin amacı milleti için hizmet etmektir, milletin eksiğini gidermektir. Milletin önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti iktidarı döneminde ekonomik istikrarın yakalandığını kaydeden Şahin, “Biz iktidara geldiğimizde bu ülkede kayıt dışı ekonomi yüzde 70’lerdeydi. Bugün ne yapmışız. Hortumları kesmişiz. Vatandaşın hizmetleri görmesi, kalben mutmain olması gerekiyor. Hizmetin yerine gittiğini görmesi gerekiyor. Vatandaş hizmeti gördükçe vergisini gönül rahatlığıyla verecektir. İktidara geldiğimiz dönemde IMF'ye 23 milyar dolar borcumuz vardı. Bunun büyük bölümünü ödedik. Geriye 2011 sonunda 2,9 milyar dolar borç kaldı. Bunun üzerine IMF'nin oluşturduğu fona 5 milyar dolar aktarıyoruz. Bu parayı ihtiyaç olduğu zaman geri alabiliyoruz. 2002 yılında 26,8 milyar dolar olan Merkez Bankası döviz rezervlerini, 2011 sonunda 88,2 milyar dolara çıkarttık” ifadelerini kullandı.

Şahin, Kuluncak Kaymakamı Savaş Konak’ı da makamında ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Şahin, Sofular beldesi, Sultanlı, Çayköy ve Sivas sınırında bulunan Karlık köyünü de ziyaret ederek, köylülerle sohbet edip sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz