Milletvekili Şahin, Topsöğüt Beldesini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Topsöğüt beldesini ziyaret etti. Şahin, Topsöğüt beldesi Argalıoğlu Çiftliği’nde...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Topsöğüt beldesini ziyaret etti. Şahin, Topsöğüt beldesi Argalıoğlu Çiftliği’nde teravih namazı kılıp burada mahalle toplantısı düzenledi.

AK Parti Merkez ilçe başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Şahin, yaptığı konuşmada halkın taleplerine her zaman boyun eğmek zorunda olduklarını belirtti. Şahin, halkın inançlı olarak yetişmesi için kurulan imam hatiplerin önüne konulan engelleri AK Parti iktidarı olarak kaldırdıklarını ifade ederek, "Yargı halkın istediği istikamete geldi" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Osman Güder de, Ramazan ayında güzel ortamda halkla iç içe olduklarını söyleyerek, "AK Parti olarak insanlarımızla sürekli istişare halindeyiz" dedi.

Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan ise konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz