Milletvekili Şahin’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti’yi diğer partilerden ayıranın halk ve hizmet odaklı...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti’yi diğer partilerden ayıranın halk ve hizmet odaklı anlayışı olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki partili yöneticiler Nasuhi Caddesi ve Büyük Çarşı Alışveriş Merkezi’ndeki esnafları ziyaret etti. Burada esnaflara konuşan Milletvekili Şahin, “Bugüne kadar siyaset yapan insanlar Başbakanımız gibi dik duruşu sergileseydiler, bu kadar insanlığa hizmeti kendilerine şiar edinselerdi, sorunları çözerlerdi” dedi.

Reklam
Reklam

Şahin, “Siyaset yaptığımız sahada hiçbir zaman halktan kopmadık. Bizim bütün amacımız halkımızın taleplerini gelip yerinde tespit etmek, bize iletecekleri talepleri varsa onları birebir direk yetkili ağızlardan çözüme kavuşturmaktır. AK Parti’nin diğer partilerdeki farkı tamamen halk odaklı ve hizmet odaklı olmasıdır” diye konuştu.

Şahin, AK Parti’nin 10 yıl içinde yaptığı hizmetlerin vatandaşın öncelikli talepleri arasında yer aldığını söyleyerek, soysal ve ekonomik alanlardaki halkın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: