Milletvekili Samani: Halkımız 12 Haziran'da popülist politikacılara prim vermedi

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, halkın, 12 Haziran seçimlerinde 'bir fazlasını ben veririm' türü...

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, halkın, 12 Haziran seçimlerinde 'bir fazlasını ben veririm' türü popülist söylem peşinde olan politikacılara prim vermediğini söyledi.
AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hüseyin Samani, seçimde Antalya bölgesinde elde ettikleri başarıyı toplumsal kenetlenme ve takım ruhuna borçlu olduklarını kaydetti. Partilerinin, solun kalesi olarak bilinen Manavgat'ta elde ettiği başarıdan ötürü, başta İlçe Başkanı Nejat Tığlı, yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde belediye başkanlarına teşekkürü borç bildiğini belirten Samani, seçimde yakaladıkları kenetlenme ruhunu hiç bir zaman bozmamaları tavsiyesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Samani, "Halkımız, seçimlerde uçuk kaçık vaatte bulunan politikacılara prim vermedi. Politikada popülist söylem 12 Haziran'da tarih oldu. Artık yüce milletimiz 'laf olsun', 'benim de bir seçim vaadim olsun' diye popülist söylem peşinde olan parti ve liderlerine gereken dersi verdi. Halkımız, AK Parti ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yürekten inandı. İnandığı ve çok svdiği için 3 Kasım 2002'de, 22 Temmuz 2007'de ve 12 Haziran seçimlerinde tek başına iktidara taşıdı. Yüce halkımız, partimizi üçüncü defa tek başına iktidara taşıdığı için yürekten teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz