Milletvekili Soysal, Çekerek'te Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Çekerek ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Çekerek ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Çekerek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen Soysal, yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlara yerinde çözmek üretmek için ilçeleri gezecekleri söyledi.

Vatandaşların dertlerini tek tek dinlemeye çalıştıklarını ifade eden Soysal, şunları kaydetti:

"Haftada bir nöbet şeklinde her vekilimiz buralarda halkı dinleyecek. Halkın sorunlarını not edip, yerinde çözebildiklerimizi çözeceğiz, çözemediklerimizi Ankara'da çözmeye gayret edeceğiz. Hükümet olarak, devlet olarak halkımıza hizmet etmek, onları kucaklamak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Birçok sıkıntısı olan hemşehrilerimiz var, biz onların sıkıntılarını, dertlerini gidermek adına buradayız."

Reklam
Reklam

Soysal, daha sonra Sorgun ilçesi Yazılıtaş köyüne geçerek, muhtarı ve vatandaşlardan köyün sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Eyüp Yıldız - Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: