Milletvekili Su, HAK iş başkanlarıyla görüştü

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Hak İş'e bağlı sendikaların Bursa Şube başkanlarıyla bir araya...

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Hak İş'e bağlı sendikaların Bursa Şube başkanlarıyla bir araya gelerek 'Toplu İş İlişkileri Yasası'nı görüştü.

Öz Orman İş Sendikası Bursa Bölge Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya, İsmet Su'nun yanı sıra Hak İş İl Temsilcisi ve Çelik İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Osman Gümüş, Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Yaşar Yel, Öz Orman İş Sendikası Bursa Bölge Başkanı Yavuz Balcı, Öz İplik İş Sendikası Bursa Teşkilatlanma Uzmanı Erol Atmaca katıldı.

Gündemde olan "Toplu İş İlişkileri yasası"nın konuşulduğu toplantıda sendikal örgütlenmenin önünün açılabilmesi için yapılması gereken düzenlemeler, taşeronlaşmanın önüne geçilmesi, taşeron işçilerinin de sendikalı olabilmesi ele alındı. Ayrıca, Toplu İş ilişkileri yasasının bir an önce çıkarılması istendi.

Reklam
Reklam

Öz Orman İş Bursa Bölge Başkanı Yavuz Balcı, ormanda çalışan mevsimlik işçilerin kadro probleminin çözülmesiyle ilgili dosyayı da İsmet Su'ya teslim ederek konunun Meclis'te ele alınabilmesi için yardım talep etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz