Milletvekili Tamer, Dayanışma Yemeğine Katıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, bir inşaat şirketi tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, bir inşaat şirketi tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katıldı.

İnşaat firmasının yazıhanesinde düzenlenen yemeğe çok sayıda firma sahibi ve daire müdürleri katıldı.

İnşaat Firması sahibi İsmet Doğan, birlik, beraberlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi adına verilen yemeğe katılmalarından dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, AK Parti olarak her hafta bir okul, fabrika ve STK ziyareti yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bu haftada bir inşaat firması tarafından düzenlenen birlik,beraberlik ve dostluk yemeğine katıldık. Bu gibi toplantılar insanlar arasındaki birliğin, beraberliğin ve dostluğun pekişmesi adına oldukça önemli toplantılardır. Böylesi bir toplantıda bizleri bir araya getiren İsmet Doğan'a teşekkürlerimi sunuyorum."

Tamer, davetlilere TBMM'de görüşülen kanunlarla ilgili de kısa bilgi verdi.

Muhabir: Yemliha Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: