Milletvekili Tamer'den STK'lara ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Tamer, Ağrılılar, Erzurumlular ve Yozgatlılar Dernekleri ile Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu'nu ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşları üyelerinin sıkıntılarını dinledi.

Tamer ve beraberindeki heyet, Kanserle Savaş Haftası dolayısıyla Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Kayseri Şubesi yöneticileriyle de bir araya geldi.

Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, kamu yararına çalışan bir dernek olduklarını belirterek, "Misyonumuz kansere karşı insanları uyarmak. Kanser hastalığına yakalandıktan sonra hastalık tedavi edilebilir aşamada olsa bile zahmet ve masraf gerektiren bir hastalık olduğu için birinci planda kansere karşı alınması gereken tedbirler konusunda faaliyetler yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Tamer de Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu'nun çok amaçlı bir dernek olduğunu vurgulayarak, "Kanser, tüm dünyada savaşılması gereken bir husus. Sağlık Bakanlığımız da son yıllarda kanserle savaşla ilgili ilaçların ücretsiz verilmesi ve tedavisi konusunda pek çok kararlar aldı. Her ilde de kanserle savaş merkezi açarak, önemli katkı yaptı" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: