Milletvekili Tanrıverdi, Yaralı Asker Yuca’yı Hastanede Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Hakkari Çukurca’da düşen helikopterden yaralı kurtulan Uzman Er...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Hakkari Çukurca’da düşen helikopterden yaralı kurtulan Uzman Er Oktay Yuca’yı, tedavi gördüğü Manisa Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yaralı olarak kurtulan Yuca, Selendi ilçesindeki baba evinde önceki gece rahatsızlanınca Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yuca’yı burada Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve diğer partililer birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Oktay Yuca ve refakatçi kardeşi Muhammed Yuca ile bir süre sohbet eden Tanrıverdi, Başhekim Ünal Dökücü’den de sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Yuca’nın her insana kısmet olmayan bir unvan aldığını dile getiren Tanrıverdi, “Bu, Oktay kardeşimiz için olduğu kadar bizim için de bir onurdur, bir şereftir. Vatanın güvenliği, insanımızın refahı ve salahiyeti için orada görev yapıyordu. Hain bir tuzağa maruz kaldılar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim.” dedi. Terörün bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Hüseyin Tanrıverdi, şunları kaydetti: “Çoluk çocuk, kadın erkek, sivil resmi demeden hızlarını arttıran eylemler içine giren terör, insanlık suçudur. Bu son olaylar, son çırpınmalarının bir göstergesidir. Artık farklı alanlara yönelmiş durumdalar, üstelik çoğu da suçüstü yakalanıyor. Terör belasından kurtulmak için hükümet olarak Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’ni hayata geçirdik. Bu ülkenin kangren olmuş sorunlarını çözen bu hükümet, herkes iyi bilsin ki bu terör belasını da bertaraf edecek. Milletimizle metanet içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunun da üstesinden geleceğiz. Terörün inleri yok edilmekte, çoğu da etkisiz hale getirilmektedir. Son günlerde meydana gelen olaylar gösteriyor ki terör örgütü, artık kendi politikalarını ve programlarını uygulamamakta, bir maşalık vazifesi yapmaktadır. Ramazanda yaptıkları bu katliamlar bunların sadece insan değil, aynı zamanda din düşmanı da olduklarını göstermektedir. Artık terör belasının gerçek kimliği, gerçek rengi, uşaklığı ortaya çıkmış durumda. Devlet millet el ele bu sorunu çözeceğiz.”

Reklam
Reklam

Düşen helikopterde toplam 15 kişi olduklarını belirten Uzman Er Oktay Yuca ise, “15 kişiden beş arkadaşımız şehit oldu. Hepsi Türkiyeliydi.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: