Milletvekili Tanrıverdi'ye Poliklinik Açılışında Çirkin Tezahürat

Manisa’da CHP’li Muradiye Belediyesi tarafından yaptırılarak devlet hastanesine devreliden Muradiye Semt Polikliniği’nin açılışında CHP Milletvekili...

Manisa’da CHP’li Muradiye Belediyesi tarafından yaptırılarak devlet hastanesine devreliden Muradiye Semt Polikliniği’nin açılışında CHP Milletvekili Özgür Özel’den sonda konuşma yapmak için kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, törene katılan bazı kişiler tarafından yuhalandı. Gergin anlar yaşanan törende, Tanrıverdi’ye tepki gösterenlerle AK Partililer, Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı tarafından güçlükle sakinleştirildi. Tanrıverdi’nin konuşması sık sık kesildi.

Açılış törenine AK Parti milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ, CHP milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz ve Hasan Ören, Manisa Vali Yardımcısı Baha Başçelik, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Celal Bayar Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, daire müdürleri, çok sayıda davetli ve belde sakinleri katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Yavaşlı ve İl Genel Meclis Başkanı Solmaz’dan sonra konuşma yapmak için kürsüye, CHP Milletvekili Özel davet edildi. Hükümeti ve çalışmalarını eleştiren konuşmasından sonra AK Parti Milletvekili Tanrıverdi kürsüye davet edildi. Tanrıverdi, kürsüye çıkarken törene katılan bazı kişiler tarafından yuhalandı. AK Partililer bu olaya tepki gösterince gerginlik yaşandı. Hüseyin Tanrıverdi’nin konuşması sık sık kesildi. Gerginliği Belediye Başkan Yavaşlı, AK İl Başkanı Murat Baybatur ve CHP İl Başkanı Cahit Kaplan yatıştırdı.

Milletvekili Tanrıverdi, konuşmasında, “Dinimiz, dilimiz, mezhebimiz, ırkımız, rengimiz ne olursa olsun bir ve beraber olduğumuz zaman görüyorsunuz ki böylesi güzel eserler ortaya çıkıyor. Bir ve beraber olduğumuzda elbette Muradiyemiz'de de Manisamız'da da daha çok güzellikler olacak. Elbette ülkemizde daha çok güzellikler olacak ve dünya barışına katkı sağlayacağız.” dedi.

Daha sonra kurdele kesilerek poliklinik açıldı ve içerisi gezildi. Açılıştan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Erdinç Yavaşlı, konuşmacıya müdahale etmenin çok doğru olduğunu düşünmediğini ama insanların demokratik tepkileri de olduğunu söyledi: “Belde belediyelerinin kapatılacak olmasından dolayı belde ve köylerde bu tip tepkiler var. Bu tepkinin olmaması daha iyiydi ama sonuçta çok güzel bir açılış oldu. Siyasiler mikrofonda bu şekilde konuşuyor ama hastanemizi gezerken samimiyetleri çok fazlaydı. Sanki aynı siyasi partinin milletvekilleri gibiydiler. Tabii olmaması gerekiyordu, hiçbir siyasinin yuhalanması hoş bir hareket değil. Hiçbir protesto bu şekilde uygun değil.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz