Milletvekili Tunç, Berat Kandili Mesajı Yayınladı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Berat Kandili dolayısıyla yazılı...

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Berat Kandili dolayısıyla yazılı olarak açıklamada bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Berat Kandili’nin insanların suçlardan ve günahlardan kaçınmaları gerektiği bir gün olduğunu ifade etti. Milletvekili Tunç, “Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan, Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat Gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslâm âleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: